Nabídka pro školy 2015/16

 

pro vás na školní rok 2015/2016 připravilo tyto autorské divadelní programy:

 

O holčičce Natálce a panu Netopejrovi

Interaktivní autorská divadelní inscenace s využitím anglického jazyka, hudby a pohybu. Doporučujeme ho pedagogům jako vhodnou motivaci pro děti, které začínají s anglickým jazykem, ale i pro ty, kteří si jej potřebují procvičit. Zapojováním do představení si děti osvojují jazykové dovednosti například seznamovací fráze, barvy, čísla atd.  Představení je určeno pro děti ve věku od 6 do 10 let.  

Stručný děj pohádky: Holčička Natálka se setkává s panem Netopejrem a společně putují za dobrodružstvím. Má to však jeden háček: holčička mluví česky a pan Netopejr anglicky. Na společné cestě potkávají zlostného draka Fintila, který jim zkříží cestovatelské plány a snaží se „s násilím papírového draka“ získat holčičku na hraní. Jak dopadne společné putování holčičky Natálky a pana Netopejra? 

Délka představení: cca 45 minut.

 

 

Zašeptej krutidráp a poletíme do Afriky

Autorská divadelní inscenace, ve které jsou děti zapojovány do příběhu. Děti spolupracují ve skupině a posilují schopnost komunikace mezi sebou. Společně prožívají dobrodružství, ve kterém je fantazie důležitější než cokoliv jiného. Představení je určeno pro děti ve věku od 6 do 10 let.

Stručný děj pohádky: V úvodu se Vám představí zřízenci zoo se svými divokými mazlíčky. Těšit se můžete i na dobrodružnou výpravu do Afriky po stopách zmizelého lva Edy. Zůstaly po Edovi vůbec nějaké stopy? A dokážeme překonat nástrahy džungle a najít společnou řeč s divokými zvířaty?

 

Délka představení: Cca 60 minut.

 


Více se o našich aktivitách dozvíte na webových stránkách: www.kacaakaca.webnode.cz

S nabízenými představeními přijedeme k Vám do školy i družiny.

 

Objednávat představení můžete na adrese: divadlo.kacaakaca@gmail.com nebo na telefonech:

Kateřina Vaňková: 775 060 228

Iva Kateřina Petrovicová 775219519                                                  

 

 

S pozdravem kača a kača